buna ziua stimati domni, am nevoie de consilierea dumneavoastra, am fost angajata in austria cu forme legale ca persoana fizica, asistent medical, ingrijire la domiciliu batrani de catre o firma austriaca. dupa o saptamana am fost aruncata afara de catre firma austriaca pe motiv ca nu am spalat parul persoanei de care aveam grija, am fost urcata in tren si trimisa acasa, fara drept de apel ,fara sa mi se plateasca zilele cat am ingrijit persoana si nici biletul de intoarcere in romania. mi s-au inmanat niste acte, mi s-a spus ca sunt actele mele. in drum spre viena am vrut sa citesc actele si am constatat ca nu erau ale mele. a doua zi, pentru ca am ramas in gara din viena, nemaiavand la acea ora nicio legatura spre romania la biletul meu de intoarcere am sunat firma si i-am anuntat ca actele pe care le am nu sunt ale mele si ca eu pana la ora 20 sunt in autogara din viena sa astept autocarul cu care sa ma intorc acasa. intrebarea mea este : cui trebuie sa ma adresez sa imi primesc banii pentru zilele lucrate si pentru biletul meu de intoarcere?, cum pot sa imi recuperez actele de la firma austriaca? toata atitudinea firmei austriece o consider abuziva si cu permisiunea dumneavoastra, ma consider excrocata. astept cu mult respect raspunsul dumneavoastra.
Documente
cristinabm
Buna ziua, sunt cetatean roman, domiciliul stabil in Romania, necasatorita, am un copil minor, cetatean roman, care poarta numele tatalui, cu care nu sunt ... (vezi toată discuția)