avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Muncitor in UE dar invalid in RO. Am rezidenta in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Muncitor in UE dar invalid in RO. Am rezidenta in Austria, și sunt angajat cu 2 ore/zi cu munca ...

Am rezidenta in Austria, și sunt angajat cu 2 ore/zi cu munca online de o firma austriaca care îmi plătește toate contribuțiile acolo. In Romania am pensie de invaliditate grad 1 , fara drept de lucru. Este vreo problema de încălcare a legislației și dacă da, ce sa fac că sa nu incalc legislația niciunei tari ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 13 Decembrie 2023
In tara, nu puteti avea contract individual de munca .. in Austria ar trebuie sa va interesati daca este posibil cumulul. Intrebati aici :

Atașat pe probleme de muncă și sociale în Republica Austria
Ministerul Muncii și Solidarității Sociale
Ambasada României în Republica Austria
Prinz Eugen-Straße 60, 1040 Viena, Austria
Tel.: +43 1 505.32.27-200
Fax: +43 1 504 14 62
Email: viena.social@mae.ro
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii international prietenoasa prietenoasa buna ziua stimati domni, am nevoie de consilierea dumneavoastra, am fost angajata in austria cu forme legale ca persoana fizica, asistent medical, ingrijire la ... (vezi toată discuția)
Documente cristinabm cristinabm Buna ziua, sunt cetatean roman, domiciliul stabil in Romania, necasatorita, am un copil minor, cetatean roman, care poarta numele tatalui, cu care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi in sanatate austria almette almette angajat in constructii austria ,a facut accident vascular cerebral ce drepturi are (vezi toată discuția)