avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale folosire nume firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

folosire nume firma

Buna ziua, am si eu o intrebare.Cineva a cumparat in numele firmei mele anumite materiale pt constructia unei case, acum cateva zile am primit un telefon prin care eram informata ca am o datorie la o anumita firma de materiale de constructii .Am cerut sa vad factura , am verificat in contabilitate si nu am gasit nimic, dupa care mi-a mai trimis si un aviz de epediere cu numele unei persoane si cu adresa de livrare a materialelor.Doresc sa stiu cum pot determina aceasta persoana care s-a folosit de numele firmei mele pt a plati cele 2 facturri?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:18, 14 Iunie 2012
Nu aveti de ce sa determinati persoana sa plateasca ... Solicitati societatii furnizoare a materialelor de constructii sa va comunice in ce baza a livrat materialele, cine a cerut livrarea produselor, cui a inmanat factura, cine a facut receptia materialor etc. Puteti formula o plangere penala pentru fals in inscrisuri, daca s-a produs asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Art 248 alin 1 cpp mariana_d mariana_d Buna seara, Am cateva probleme pentru care am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra: anul trecut (2009) in baza unor negocieri (nu in scris) am inceput ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie tamplarie pvc valentin_a valentin_a Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de un contract cu o firma de tamplarie PVC si procesul verbal de receptie. Am achitat integral un contract destul ... (vezi toată discuția)