mariana_d a scris:
stimata Ynocentta,
1.numele de familie folosit este numele meu si se poate regasi in profilul de utilizator.
cat despre celelelte (nume/denumire firma) nu sunt cele reale
2. atat timp cat am aflat abia astazi despre citatia venita vineri la adresa parintilor mei, credeti ca mai este timp sa nagajez un avocat? pe cine imi recomandati, astfel incat sa nu imi spuna "sorry, nu pot sa vin pentru ca luni am proces important", in conditiile in care trebuie sa anunt in w/k ca nu voi fi luni la serviciu....
si da, este o speta complicata (daca vrem sa o complicam), dar sunt atatea persoane experimentate aici, care ar putea oferi macar o sugestie...acesta este scopul acestui site, nu? sa si dezbata spete.sau am inteles eu gresit???
3. am cerut doar o parere pentru o prima declaratie pe care trebuie sa o dau luni.
Multumesc frumos
Sfaturile acordate au fost realizate cu buna vointa
Referitor la speta dvs recunoasteti ca este complexa in cunostiinta de cauza .
Sfaturil pot fi date ,dar care nu au relevanta in raport cu situatia dvs
Pentru luni nu este obligatoriu sa dati declaratie,puteti purra discutie cu politistul responsabil ,si in situatia in care solicita intocmirea de declaratie ,aveti dreptul legal sa solicitati termen pentru prezentare cu avocat
Avand in vedere caracterul intelegerilor dvs
strict verbale fara concretizare in documente legal intocmite care sa prevada drepturi si obligatii,va fi dificil de probat de catre reclamant acuze impotriva dvs