avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate aldoiu_cristina

Activitate aldoiu_cristina

Mi-au spus ca nu pot face nimic
In perioada studentiei am fost nevoita sa imi fac un card la o anumita banca. Problema este ca din comisioane m-au trimis in biroul de credite. Acum vreau sa aplic pentru un card de cumparaturi insa, nu sunt eligibila din cauza biroului de credite ( am inteles ca este ilegal sa ma apar in biroul de credite pentru dobanzi si comisioane) Ce ar trebui sa fac?
Cand am venit la interviu mi s-a promis contract de munca. Mentionez ca interviul a fost pentru postul de Consultant Vanzari spatiu publicitar. M-au sunat sa incep din data de 15.05 2012, zi in care am inceput serviciul. Atat eu cat si colega mea, care ocupa acelasi post, am mentionat de mai multe ori ca am dori contract de munca. De fiecare data primim acelasi raspuns ca "o sa facem si contract". Ceea ce ne-a deranjat foarte tare a fost ca in ziua de salariu nu am primit banii cuveniti, pe motivul ca primele 2 saptamani sunt de proba, si ca el ca angajator are dreptul sa opreasca salariul pe aceea perioada drept garantie. Pana atunci noua nu ni s-a precizat ca or sa ni se opreasca acei bani.Mai mult in data de 04.06.2012, adica a-2-a zi de Rusalii cand trebuia sa fim liberi, am fost fortati sa venim la munca. Acum eu mi-am prezentat "demisia" insa mi se prezinta diferite pretexte pentru care nu vor sa imi dea salariu.
Mentionez ca aceste 3 saptamani noi am lucrat cu laptop-urile personale prin urmare toate contractele semnate de noi le avem. Exista vreo sansa sa ne ajutati? ( P.S. Exista mai multi angajati fara contract de munca, in afara de mine si colega mea)
Buna ziua,
Lucrez de 3 saptamani la o firma fara contract de munca. Acum vreau sa plec, problema este ca nu cred ca imi vor da banii pentru perioada lucrata. Exista vre-o posibilitate sa ma asigur ca imi primesc salariul? Va multumesc anticipat