Buna ziua!
Șeful meu ne solicita la ore de munca și după programul stabilit în contractul colectiv de munca, ore pe care nu le pontează și pentru-care nu suntem plătiți. In contract s-au stabilit 8 ore/zi de luni pana vineri și liberi de sărbătorile legale. Firma este privata. Am lucrat și sâmbăta și in zilele cu sărbători. Dacă nu lucrez în aceste condiții începe a folosi un limbaj total necenzurat și instigator.
Cum trebuie procedat dacă continua asa?
Va mulțumesc!
Bună ziua!
Mama socrul meu a fost împroprietărită cu 5 ha de pădure în anul 2006 iar acesta din urma a fost numit proprietar pe procesul de verbal de punere în posesie care, au fost împărțite intre 4 rude apropiate(coproprietari); mama - 2 ha ( a socrului) și cei trei copii ai dânsei cate un ha.
La data de 24.12.2008 aceasta a decedat. Aceasta a locuit și a fost îngrijita de fiul ei(socrul meu) și ca urmare aceasta i-a lăsat moștenire( verbal - pot confirma și vecini) cele doua ha ale ei( toate cheltuielile cu înmormântarea au fost plătite de fiu).
După un an de zile a decedat și fiul iar în momentul de fata unul dintre copii nu mai este mulțumit( pana la această dată nu au existat astfel de probleme). După deces soacra mea a devenit proprietar în contractul cu ocolul silvic. Menționez ca "nemulțumita" la paza pădurii( contract de paza cu ocolul silvic) nu a dat nici un leu și că respectiva are și probleme cu legea( încălcări de proprietate) în satul unde locuiește.
Aceasta la 24.04.2012 a depus la ocolul silvic, ce administrează pădurea, o sesizare în care cere(scris) șefului de ocol sa oprească lucrările silvice( igienizare, marcare etc.) pe motiv ca nu este mulțumita ca cele 2 ha ale mamei i-au fost date moștenire fiului ca mulțumire ca a avut grija de ea.
Ca urmare șefului de ocol a oprit toate lucrările pentru aceasta suprafața.
Cum trebuie sa procedez pentru a se rezolva aceasta problema?
Vă mulțumesc!