avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate furtunaionel

Activitate furtunaionel

Discuție abuz funcție
Buna ziua!
Șeful meu ne solicita la ore de munca și după programul stabilit în contractul colectiv de munca, ore pe care nu le pontează și pentru-care nu suntem plătiți. In contract s-au stabilit 8 ore/zi de luni pana vineri și liberi de sărbătorile legale. Firma este privata. Am lucrat și sâmbăta și in zilele cu sărbători. Dacă nu lucrez în aceste condiții începe a folosi un limbaj total necenzurat și instigator.
Cum trebuie procedat dacă continua asa?
Va mulțumesc!
Bună ziua!
Mama socrul meu a fost împroprietărită cu 5 ha de pădure în anul 2006 iar acesta din urma a fost numit proprietar pe procesul de verbal de punere în posesie care, au fost împărțite intre 4 rude apropiate(coproprietari); mama - 2 ha ( a socrului) și cei trei copii ai dânsei cate un ha.
La data de 24.12.2008 aceasta a decedat. Aceasta a locuit și a fost îngrijita de fiul ei(socrul meu) și ca urmare aceasta i-a lăsat moștenire( verbal - pot confirma și vecini) cele doua ha ale ei( toate cheltuielile cu înmormântarea au fost plătite de fiu).
După un an de zile a decedat și fiul iar în momentul de fata unul dintre copii nu mai este mulțumit( pana la această dată nu au existat astfel de probleme). După deces soacra mea a devenit proprietar în contractul cu ocolul silvic. Menționez ca "nemulțumita" la paza pădurii( contract de paza cu ocolul silvic) nu a dat nici un leu și că respectiva are și probleme cu legea( încălcări de proprietate) în satul unde locuiește.
Aceasta la 24.04.2012 a depus la ocolul silvic, ce administrează pădurea, o sesizare în care cere(scris) șefului de ocol sa oprească lucrările silvice( igienizare, marcare etc.) pe motiv ca nu este mulțumita ca cele 2 ha ale mamei i-au fost date moștenire fiului ca mulțumire ca a avut grija de ea.
Ca urmare șefului de ocol a oprit toate lucrările pentru aceasta suprafața.
Cum trebuie sa procedez pentru a se rezolva aceasta problema?
Vă mulțumesc!