avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme coproprietari proces verbal punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme coproprietari proces verbal punere in posesie

Bună ziua!
Mama socrul meu a fost împroprietărită cu 5 ha de pădure în anul 2006 iar acesta din urma a fost numit proprietar pe procesul de verbal de punere în posesie care, au fost împărțite intre 4 rude apropiate(coproprietari); mama - 2 ha ( a socrului) și cei trei copii ai dânsei cate un ha.
La data de 24.12.2008 aceasta a decedat. Aceasta a locuit și a fost îngrijita de fiul ei(socrul meu) și ca urmare aceasta i-a lăsat moștenire( verbal - pot confirma și vecini) cele doua ha ale ei( toate cheltuielile cu înmormântarea au fost plătite de fiu).
După un an de zile a decedat și fiul iar în momentul de fata unul dintre copii nu mai este mulțumit( pana la această dată nu au existat astfel de probleme). După deces soacra mea a devenit proprietar în contractul cu ocolul silvic. Menționez ca "nemulțumita" la paza pădurii( contract de paza cu ocolul silvic) nu a dat nici un leu și că respectiva are și probleme cu legea( încălcări de proprietate) în satul unde locuiește.
Aceasta la 24.04.2012 a depus la ocolul silvic, ce administrează pădurea, o sesizare în care cere(scris) șefului de ocol sa oprească lucrările silvice( igienizare, marcare etc.) pe motiv ca nu este mulțumita ca cele 2 ha ale mamei i-au fost date moștenire fiului ca mulțumire ca a avut grija de ea.
Ca urmare șefului de ocol a oprit toate lucrările pentru aceasta suprafața.
Cum trebuie sa procedez pentru a se rezolva aceasta problema?
Vă mulțumesc!
Deschideti succesiune si partaj si se vor separa bunurile fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa paza padure bratudnl bratudnl Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Ce trebuie facut daca am mostenit (impreuna cu alti 4) o suprafata de cca 22 ha padure? In sensul ca vrem sa fim in ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)