avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate ionica_42

Activitate ionica_42

Buna ziua,

Doresc sa realizez o sedinta foto cu o persoana care va prezenta niste aparate de facut sport precum si modul lor de folosire (diferite exercitii).
Aceste fotografii vor fi folosite in mai multe proiecte(oferta,aplicatie web si pc,deasemenea va exista si un video cu exercitii de slabit)

Am gasit o persoana si as dori sa stiu cum imi pot insusi drepturile de autor pentru aceste materiale avand in vedere faptul ca ea este persoana fizica iar eu sunt PFA.

Va multumesc
Discuție venituri online
Buna ziua,


Venituri din reclame online (prin google adsense) se incadreaza la PFA dependent sau Independent?

Detalii
- Factura din Luxemburg emisa lunar
- Suma difera lunar
-
Răspuns la discuția Desfintare SRL
Multumesc pt raspuns.
Răspuns la discuția Desfintare SRL
Fiecare obiect are o valoare de sub 1800 Ron (fara TVA respectiv 2200 cu TVA) cu exceptia laptopului care depaseste aceasta valoare si e mijloc fix.
Răspuns la discuția Desfintare SRL
Firma este infiintata de acum un an si 2 luni, obiectele au fost achizitionate in decursul acestei perioade (de exemplu calculatorul acum 10 luni ,biroul acum 5 luni ,telefon acum 4 luni,laptop 6 luni ).
Am avut activitate (profit in fiecare trimestru )de la achizitionarea lor ,insa de 2 luni firma nu a mai inregistrat nici un profit(si nici nu va mai inregistra) si doresc inchiderea ei.


Va multumesc pentru promptitudine
Am sa va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema

Doresc sa desfiintez un SRL (asociat unic) fara datorii si as dori sa stiu ce se intampla cu obiectele de inventar(calculator ,birou etc).
1.Acestea trec in patrimoniul asociatului unic fara a mai fi nevoie de platit impozit pe ele sau de a fi vandute?

2.Obiectele de inventar sunt considerate active ?

3.Daca are cineva amabilitatea de a-mi furniza un exemplu de decizie a asociatului unic de repartizare a activelor ?(trebuie sa apara valoarea activelor pe decizie?)

Cu respect si multumire,
Ion