in urma cu 2 ani
acum ma sunat firma de recuperari ca le datorez 170lei
factura a fost de 35lei
problema este ca nu mai am chitantele cu platile efectuate pana in ultima zi de contract
buna ziua.zilele trecute m a sunat o doamna ca am o datorie de 170lei de acum 2 ani.in acest timp nu am primit nici o instintare.eu achitand facturile pana in ultima zi de contract iar ei mi au mai emis o factira zic ei dupa perioada contractuala ca nu am anuntat cu 15 zile inainte de data scadenta a contractului.ce se poate intampla sau cum sa procedez.multumesc anticipat
da ma incadrez in termen,dar am vreo sansa sa nu patesc nimic.deoarece seful de post din comuna sustine ca nu o sa am nici un castiga daca nu am certifiacat medico legal.o sa merg zilele aste la postul de pol deoarece am fost citat pt a da declaratie si cu martorii.pot sa pun martor un frate de al meu deoarece el ma dus in acea seara la spital.va multumesc mult
am fost si la iml pentru eliberarea unui certificat medico legal dar au spus ca a trecut mult timp si nu im mai pot elibera.dar am buletinul radiologic de la urgente ca in acea seara am fost la urgente deoarece erem confuz si nu retineam nimic nici nu imi aminteam ce sa intamplat.acel buletin radiologic de la urgente m ar puteaa juta cu ceva?am si martori deci pot sa fac si eu plangere impotriva lui?si unde sa fac.multumesc anticipat
buna ziua. in urma cu aprox o luna am fost batut de un consatean,lovinduma in cap cu pumnul am cazut in sant fiind ceva confuz nu i mi aminteam nimic,dupa care m am ridicat si i am spart geamul la masin,in cele din urma el a facut plangere la parchet dosarul a ajuns la postul de pol din comuna unde sa intampalt.dak i mi puteti da si mie un sfat ce se poate face in cazul meu si cum sa procedez?multumesc anticipat
si daca scot certificat medico ar fi mai simplu?dar el a facut plangere la parchet si acum a ajuns la postul de politie din comuna unde sa intamplat.In cazul in care as fi cercetat pentru distrugere ce sar putea intampla?
acum 3 saptamani am fost lovit de un vecin la tara,dupa lovitura am fost inconstiient aproximativ 4 ore.in starea de inconstienta i am spart geamul la masina,dupa care a depus plangere la parchet.am primit citatie de la postul de politie din comuna.am fost si la spital la urgente in acea seara refuzand internarea.i mi puteti da un sfat c sar putea intampla?
multumesc