avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovit de un vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovit de un vecin

acum 3 saptamani am fost lovit de un vecin la tara,dupa lovitura am fost inconstiient aproximativ 4 ore.in starea de inconstienta i am spart geamul la masina,dupa care a depus plangere la parchet.am primit citatie de la postul de politie din comuna.am fost si la spital la urgente in acea seara refuzand internarea.i mi puteti da un sfat c sar putea intampla?
multumesc
Cel mai recent răspuns: nutzu_66 , utilizator 18:49, 5 Iunie 2012
o sa fiti cercetat pentru distrugere.
era bine daca va scoteati certificat medico-legal.
daca lucrurile stau asa cum sustineti o sa vi se retina scuza provocarii.
si daca scot certificat medico ar fi mai simplu?dar el a facut plangere la parchet si acum a ajuns la postul de politie din comuna unde sa intamplat.In cazul in care as fi cercetat pentru distrugere ce sar putea intampla?
daca ati pute sa i mi dati un sfat c ar fi de facut in cazul meu.multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare conditionata. 5AM 5AM In cazul suspendarii conditionate se prevede ca, daca in termenul de incercare infractorul comite o infractiune din culpa, pedeapsa poate fi la randul ei ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
Am postat pe facebook poza fostului sot care a intrat in casa cu forta. plangeri penale am facut amandoi. ce urmeaza? onutza21 onutza21 am posta o poza si am scris si un comentariu precum aceea pers. ma amenintat ,mi-a intrat in casa si mi-a spart un geam . mi-a facut reclamatie la politie, ... (vezi toată discuția)