am posta o poza si am scris si un comentariu precum aceea pers. ma amenintat ,mi-a intrat in casa si mi-a spart un geam . mi-a facut reclamatie la politie, postarea nu mai exista pe pag. mea si nici pe una. ce as putea pati . va rog astept raspuns urgent ca trebuie sa merg la politie.
deci pe la ora22si30 fostul sot a sarit gardul si a intrat in curte cautand o cale de intrare in casa parintilor mei unde locuiesc, eu am auzit zgomotul si la-m vazut in curte prin geam si i-am cerut sa paraseasca proprietatea ca si sa plece , a iesit si a venit la geamul camerei mele chemanduma sa vorbim , am avut discuti contradictori precum ca sa-l iert si sa ma inpac cu el si sa o luam de la inceput , eu am refuzat si a inceput sa ma ameninte ca ma omoara si a trecut la fapte a spart un geam a bagat mana si a deschis partea mobila a geamului si a sarit in casa sa impedicat si a cazut si eu am avut timp sa ma inchid intr-o alta parte a casei ( o usa termopan )cand la-m vazut in usa si se impingea in ea am sunat la 112 si am solicitat de urgenta politia , el ma auzit cand vorbeam cu politia si dadeam detali cum sa ajunga la adresa a iesit din casa pe unde a intrat. cand a venit politia unul si ofiteri a deschis usa si a intrat sa se asigure ca el nu mai este acolo ,am depus plangere ,asta sa intamlat 19.09 vineri noaptea si azi am fost chemata la politie ca el facuse plangere inpotriva mea ca eu la-m amenitat pe el si eu am spart geamul cu o oala si ca eu nu il las pe el inpace si ca vreau sa-i fac rau , chiar nu mi-a venit sa cred ,ca a si specificat ca el nu a intrat in casa , dosarul nu a ajuns la postul de politie este inca la procuratura .