din nou va sunt recunoscator pentru raspuns, tocmai de aceea am intrebat daca am nevoie de aparare,deoarece citisem pe undeva ca este obligatorie in recurs. personal nu doresc dar nu as fi vrut sa gresesc cu ceva in ceea ce priveste procedura.
va doresc multa sanatate si va multumesc pentru sfaturi, pentru ajutor.
o zi minunata! doamne ajuta!
va multumesc frumos pentru raspunsul dat, as mai avea o intrebare... am nevoie in acest caz de un avocat care sa ma reprezinte sau de un jurist? eu personal cred ca nu...dumneavoastra ce opinati?
buna ziua! cum se redacteaza o cerere de recurs? pot folosi prima cerere de chemare in judecata si daca da ce anume sa adaug la recurs? pe ce art de lege sa-mi inteleiez cererea? se poate judeca in lipsa daca cer in mod expres acest lucru? competenta teritoriala o are acum tribunalul?cererea s-a judecat pe fond la judecatorie.
va multumesc din suflet
buna ziua! problema mea este putin mai complicata, am divortat de prima sotie cu care am un baietel de 5 ani, in timpul casatoriei cu aceasta am contractat un credit de nevoi personale la care eu sunt titular si ea coplatitor, suma fiind destul de mare. acum un an s-a nascut al doilea copil al meu din cea de a doua casatorie, acela fiind momentul in care fosta sotie nu mai vrut sa achite partea ei de rata . convenita cu aceasta. fiind imposibil sa platesc o rata care se ridica la valoarea salariului si o pensie pe care o consider mare, va rog sa-mi spuneti daca aceasta pensie se poate diminua, tinand cont de faptul ca eu paltesc intreaga suma de rata aferenta creditului lunar, in conditiile in care fosta sotie este coproprietar in acte pe 3 imobbile, oare e moral ca familia mea de acum sa suporte plata ratelor iar fosta sotie sa se bucure de bunuri imobile ?
va rog tare mult . un raspuns mi-ar fi de mare ajutor, pentru ca nu stiu ce sa fac.
va multumesc