avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate AlexU81

Activitate AlexU81

Polita nu a fost acceptata, motivatia fiind ca dupa cum considera banca nu e incheiata pe toata perioada creditului. #-o
#-o
Multumesc pentru opinie. Adevarat au asiguratorul lor si la acordarea creditului mi-au pus bete in roate sa ma asigur in alta parte. Insa m-am ambitionat si suport consecintele. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :) Oare ma pot invinui de culpa si declara scadenta anticipata in cazu in care am o polita valabila care este urmare a politei care au acceptat-o initial?

P.S. Functionara ma mai convingea ca plata politei nu se poate face in lei la cursul BNR ci in valuta creditului adica EUR.I-am propus sa ceteasca "Regulamentul BNR nr. 4 , Rep. (1) din 1.apr.2005, Monitorul Oficial, Partea I 616 6.sep.2007 Intrare în vigoare la 6.sep.2007privind regimul valutar (care a fost completat recent prin REGULAMENT nr. 6 din 9 mai 2012 publicat in Monitorul Oficial nr. 341/19.5.2012), sectiunea II, art.3, alinatul 1"
Am achizitionat un imobil prin programul "Prima casa" in 2011 ca conditie obligatorie am incheiat si o polita de asigurare. Anul acesta am reinoit polita si am prezentat bancii polita si dovada de plata.Banca nu vrea sa o accepte deoarice in polita e stipulat ca "Perioada de valabilitate e 1.05.2012-30.04.2012, cu reinoire automata din sistem, asigurand valabilitate pana la data de 10.05.2030." Cei de la banca imi zic ca polita trebuie sa fie valabila pe toata perioada creditului si fraza antirioara nu specifica acest lucru.
Este oare adevarat?#-o
Ce solutie am decat sa reziliez polita, mentionez ca asiguratorul nu o poate modifica in modul care doreste banca?
Ce ce poate fi in consecinta daca nu modific polita?:((