avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurare locuintei - Banca \"Prima Casa\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurare locuintei - Banca "Prima Casa"

Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. Asigurarea locuintei anul trecut am incheiat in banca (ne-au obligat), anul acesta am vrut la un alt asigurator (cu 20 de Euro mai ieftin). Dar banca NU accepta (pierde comusionul cineva). Am primit conditiile ce trebuie sa fie in Polita de asigurare. Dar de la Bucuresti au dat telefon ca nu accepta de la nici un alt asigurator, si ne-au zis ca degeaba platim, nu se ia in considerare. Asiguratorul (pe care l-am gasit) indeplineste toate conditiile. Ce putem sa facem, sa nu mai platim la banca asigurarea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexU81 , utilizator 14:27, 26 Iunie 2012
Orice banca are o lista de asiguratori agreeati.Solicitati bancii sa v-o prezinte si sunteti indreptatit sa alegeti unul dintre asiguratorii respectivi.
Am lista, am ales un asigurator, dar banca nu accepta.
Solicitati in scris sa va ia asigurarea in considerare si probabil veti primi raspuns favorabil
#-o
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
AlexU81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ma obliga sa-mi instalez telefon fix ca sa-mi ia dosarul de credit Bubinubi Bubinubi Buna seara, Conform listei documentelor necesare pentru obtinerea unui credit de investitii imobiliare in cadrul programului ?PRIMA CASA?, banca imi cere cea ... (vezi toată discuția)
Asigurator si client silviu35 silviu35 ANUL trecut am facut la o banca o asigurare in caz ca imi pierd locul de munca ca sunt somer sau altceva se intampla suporta asiguratorul rata. AM primit ... (vezi toată discuția)
Prelungire polita casco mpaul1952 mpaul1952 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema si doresc sa fiu ajutat. La o Toyota de 5 ani, am avut o polita full CASCO in valoare de 270 euro/an, ... (vezi toată discuția)