ANUL trecut am facut la o banca o asigurare in caz ca imi pierd locul de munca ca sunt somer sau altceva se intampla suporta asiguratorul rata.
AM primit raspuns prin posta de la asigurator ca evenimentul pentru care solicitati despagubirea este considerar conform prevederilor conditiile contractuale o excludere:
TREBUIE sa indeplinesc urmatoarele conditii;pentru acordarea primei despagubiriii pentru PILM sa fii avut la data incetarii ANGAJARIIdin motive neimputabile salariatului,timp de 12 luni fara intrerupere,un contract de munca pe durata nedeterminata renumerat,din care ultimele 6 luni cu un singur angajator,cu un program de munca de cel putin 40 ore pe saptamina,in sectorul privat sau in sectorul public.DIN aceste motive nu poate sa imi plateasca asigurarea.IN situatia asta ce fac pot sa reziliez contractul cu asiguratorul cum procedez.
Trimiteti o cerere/notificare privind solicitarea de reziliere a politei cu rambursare de cota-prima aferenta perioadei pana la expirarea celor 12 luni curente sau nu mai platiti ratele de prima urmatoare, polita fiind astfel reziliata din oficiu.
Se poate rezilia contractul , dar banca va solicita alta polita de acelasi tip.Rugati pe cei de la banca sa va prezinta lista cu societatile agreeate si de acolo puteti sa va alegeti un asigurator.Mare atentie insa la conditiile contactuale a nu intampinati aceleasi probleme.
Desi nu sunteti prea explicit incerc sa va raspund. Banca nu preia riscul de somaj decat daca polita dv este complementara unui credit pe care l-ati facut prin banca respectiva. Si mai stiu ca polita nu va achita tot creditul dv ci doar trei rate fara dobanda. Mai cititi odata conditiile.Puteti face cerere de reziliere numai daca banca va accepta sa incheiati o alta polita cu o alta banca din cele agreate de ea. In rest conditiile exprimate de asigurator sunt corecte si nu cred ca v-au pacali cu ceva.
Casco
andreidima
buna ziua!am nevoie de un sfat juridic in legatura cu urmatoarea situatie:
*am achizitionat in 2010 o masina in rate,credit BRD(credit auto),cu asigurare ... (vezi toată discuția)
Casco neachitat
papu
buna seara,
am cumparat o masina opel cu credit bancar. suntem, la al 2-lea an din 3, de plata al creditului. masina a suferit un accident in luna august si ... (vezi toată discuția)