avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CASCO

buna ziua!am nevoie de un sfat juridic in legatura cu urmatoarea situatie:
*am achizitionat in 2010 o masina in rate,credit BRD(credit auto),cu asigurare CASCO la o societate de asigurari agreata de acestia,polita de asigurare prin care beneficiam de gratuitate in primul an de desfasurare a creditului bancar ,ulterior in anii ce urmau trebuia sa platesc o anumita suma de bani trimestriala reprezentand prima de CASCO in mod contrar puteam cere rezilierea contractului cu asiguratorul drespectiv cu conditia sa achit o taxa de reziliere anticipata echivalenta cu anul Casco in care ma aflam,ex: I an-600 euro,II an -500 euro ,etc(asigurarea fiind incheiata pe 4 ani.

*Intrebarea mea este urmatoarea:daca am achitat creditul respectiv si vreau sa reziliez contractul de casco (care mi se pare neavantajos pt mine),o pot face fara sa achit acea taxa de reziliere?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 14:29, 15 Februarie 2012
La expirarea politei de asigurare in conditiile in care ati achitat creditul la banca puteti sa faceti CASCO unde doriti.De regula poltele casco se incheie pe o perioada de 1 an in cazul ratelor bancare si pe mai multi ani in cazul leasingului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lesing auto bondoc lenuta bondoc lenuta Cum sa procedez.? In 22.04.2010 am incheiat cu ASIROM polita casco auto lesing. Am predat o copie a politiei la BCR Leasing-Pitesti si o copie la BCR ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata casco danaun danaun Buna ziua, In septembrie 2008 am contractat un credit auto pe 9 ani. Pentru toata aceasta perioada am fost obligata sa platesc o asigurare casco ... (vezi toată discuția)
Casco valabil doar unde doreste banca? nikkkk nikkkk Buna ziua! Am o intrebare pt. dvs.: am o Dacie Logan cumparata in 2007 cu un credit pe 5 ani obtinut de la Volksbank. Pana acum, am incheiat asiguarea CASCO ... (vezi toată discuția)