buna ziua!am nevoie de un sfat juridic in legatura cu urmatoarea situatie:
*am achizitionat in 2010 o masina in rate,credit BRD(credit auto),cu asigurare CASCO la o societate de asigurari agreata de acestia,polita de asigurare prin care beneficiam de gratuitate in primul an de desfasurare a creditului bancar ,ulterior in anii ce urmau trebuia sa platesc o anumita suma de bani trimestriala reprezentand prima de CASCO in mod contrar puteam cere rezilierea contractului cu asiguratorul drespectiv cu conditia sa achit o taxa de reziliere anticipata echivalenta cu anul Casco in care ma aflam,ex: I an-600 euro,II an -500 euro ,etc(asigurarea fiind incheiata pe 4 ani.
*Intrebarea mea este urmatoarea:daca am achitat creditul respectiv si vreau sa reziliez contractul de casco (care mi se pare neavantajos pt mine),o pot face fara sa achit acea taxa de reziliere?
La expirarea politei de asigurare in conditiile in care ati achitat creditul la banca puteti sa faceti CASCO unde doriti.De regula poltele casco se incheie pe o perioada de 1 an in cazul ratelor bancare si pe mai multi ani in cazul leasingului.
Lesing auto
bondoc lenuta
Cum sa procedez.? In 22.04.2010 am incheiat cu ASIROM polita casco auto lesing. Am predat o copie a politiei la BCR Leasing-Pitesti si o copie la BCR ... (vezi toată discuția)