avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate scorpionu

Activitate scorpionu

Răspuns la discuția accident rutier
Noutati.Am scos de pe net tot Ord.CSA nr.14/2011,discut cu cei de la sigurari ne intelegem la cei 80000 de ron primesc un contract de tranzactie il semnez.Pana aici toate bune si frumoase,in acel contract era specificat ca plata se face in 15 zile.Surpriza in a14 zi primesc un tel de la soc. de asigurari si mi se spune ca s-a intrunit o comisie si suma a scazut ''subit'' la 40000 fara o alta explicatie.concluzie,nici o lege nu-i atinge pe asiguratorii nostri mult iubiti,
Dvs.spuneti ca nici o societatea de asigurari nu va va oferi nici o suma de bani daca nu semnati un document prin care renuntati la orice pretentie,bun,dar cum fac sa obtin oferta lor scrisa,pana acum doar verbal am discutat si mi s-a spus ca scris nu se face asa ceva.De consultat un avocat nici vorba ,nu pot sustine financiar asa ceva
Va Multumesc mult domnule nucu$,eu cei 300000 i-am cerut in acea cerere de despagubire,dar dupa ce domnii de la soc.de asigurari au venit cu oferta,la inrebarea mea de ce nu au facut scrisa acea oferta,domniile lor mi-au raspuns ca asa se procedeaza nu se face nimic scris
Multumesc, cum trebuie procedat in cazul acesta,ce pasi trebuie urmati?
Va multumesc pentru raspuns,dar au trecut opt luni de la accident si dosarul nu a plecat de la politie inca,ce pot face sa grabesc mersul anchetei si cea mai mare parte din cheltuieli nu o pot recupera,doctorii nu dau factura si chitanta la "atentii" nu dai nu te baga in seama.precizez ca cel vinovat de producerea accidentului si-a recunoscut vina in totalitate.
In anul 2009 m-am angajat la o societate cu contract de munca norma intreaga,anul trecut,cand s-au inapoiat cartile de munca ,am vazut ca de fapt eu aveam trecut in cartea de munca program de 2 ore pe zi.In cazul acesta nu ar fi trebuit sa primesc un act aditional,la contractul de munca, in care se specifica reducerea orelor de lucru,eu nu am primit asa ceva si nici nu am semnat vreun alt act referitor la reducerea orelor de munca.Ce pot face in cazul acesta,eu neputand beneficia de aproape nimic,nici somaj,nici vechime in munca.
Discuție accident rutier
Anul trecut am avut un accident rutier in care am suferit vatamari corporale,precizez ca accidentul nu s-a produs din vina mea.Problema mea este,cei de la societatea de asigurari a vinovatului au facut dosar de despagubiri,in care eu am cerut 300000 ron,la sase luni de la accident,societatea de asigurari respectiva,m-a sunat si verbal mi-au spus ca ei imi ofera 80000 ron,spunandu-mi ca aceasta suma nu se mai poate negocia repet totul verbal,nimic scris,eu dorind cel putin jumatate din suma ceruta de mine. Intrebarea mea este,cat dureaza si daca merita un astfel de proces cu o societate de asigurari? eu neavand o situatie materiala buna si de la accident pana in ziua de azi neputand merge la servici Am avut pana acum 140 zile ingrijiri de la medicul legist si urmeaza sa se mai faca o interventie chirurgicala pentru scoaterea tijelor.