In anul 2009 m-am angajat la o societate cu contract de munca norma intreaga,anul trecut,cand s-au inapoiat cartile de munca ,am vazut ca de fapt eu aveam trecut in cartea de munca program de 2 ore pe zi.In cazul acesta nu ar fi trebuit sa primesc un act aditional,la contractul de munca, in care se specifica reducerea orelor de lucru,eu nu am primit asa ceva si nici nu am semnat vreun alt act referitor la reducerea orelor de munca.Ce pot face in cazul acesta,eu neputand beneficia de aproape nimic,nici somaj,nici vechime in munca.
In acest sens, trebuie promovata o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a se anula actele de modificare a c.i.m. intrucat acestea nu au avut si consimtamantul dvs .. actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.
Legislatie gravide
scheentzy
Este legala si / posibila reducerea numarului de ore, deci si a venitului in cazul unei angajate in stare de graviditate (fara acordul acesteia) ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)