Vă mulțumesc frumos pentru răspunsul spontan, chiar voi face și o cerere scrisă de studiere dosar, dar eu nu am încredere în nimeni de acolo.....pentru cultura mea generală, vreau să știu exact la cine mă pot adresa sau pe cine pot sesiza din afara unei Judecătorii sau a unui Tribunal ? Să-nțeleg că Poliția nu e competentă când vine vorba de funcționarii publici dintr-o Judecătorie?
Buna ziua! Am avut un proces in alt oras, legat de o mostenire, care s-a finalizat acum un an de zile.Vreau sa ma duc in acel oras sa scot dosarul de la arhiva pentru a-l reciti, dar am unele temeri cum ca nu mi s-ar da dosarul de la arhiva.Sunt cam suspecti cei de acolo, fiind si un oras micut.Acum intrebarile mele sunt:
Din moment ce sunt parte in dosar, am dreptul sa il scot de la arhiva sa il recitesc,nu?
Daca nu mi se da dreptul de a reciti acel dosar unde ma adresez? Cui ma plang pentru a sesiza aceasta neregula?
Daca sunt dat afara din tribunal (o institutie publica!!!) pentru ca am avut tupeul sa imi cer dosarul de la arhiva pe cine sesizez? 112 ?
Buna ziua. Sunt proprietar in apartamentul in care locuiesc si am o problema in familie.Mai exact am discutii cu mama mea( care a parasit domiciliul in anul 2000/ s-a despartit de tatal meu (decedat in 2007)/ are domiciliul ei intr-o comuna din judet), care ma jigneste, imi aduce insulte si ma tine intr-un stres psihic destabilizandu-ma psihic de o luna de zile incoace.Violenta psihologica e un cuvant mai detaliat a ceea ce mi se intampla! Ma tem pentru viata mea, dorm cu frica uneori, iar aseara am dormit cu scaunul in usa deoarece a fost plina de nervi incat a aruncat galeata de gunoi plina in mijlocul sufrageriei.I-am spus, de fapt, o tot rog frumos, sa plece la ea acasa.Nu vrea sa plece sub nicio forma, afirmand ca aici e casa ei.Precizez ca in anul 2000, cand a parasit domiciliul conjugal sa plece cu alt barbat, aceasta a divortat de tatal meu, iar timp de 7 ani au stat in tribunal cu procese peste procese.In anul 2003, tatal meu ne-a vandut mie si fratelui meu apartamentul, proprietari fiind eu si fratele meu.Aceasta femeie, care e mama mea, nu mai are niciun drept aici.
Acum eu vin cu intrebarea...unde ma pot adresa sa scap de calvar? Cu cine trebuie sa vorbesc? Ma puteti ajuta? Ma poate ajuta cineva? Sunt disperat, ma tem pentru viata mea, nu ma simt in siguranta in propria casa...va rog, ajutati-ma !!!!!!
Editat de moderator simonette12 - motiv : nume, prenume, adresa ( pct.2.11 din Regulament)