el este pensionar pe caz de boala deci o comunicare din partea casei de pensii ar rezolva tot nu stiu ce se intampla pote nu au trimis nu stiu dar copilul are atatea nevoi si imi este f greu stiti ca din clasa XIa nu li se mai dau nici carti nimic a trebuit sa-i cumpar tot
am adus destule dovezi actele care a vandut bunica mea o casa iar la 3 zile distanta am achizitionata pe asta in care locuiesc acum eu cu copii pe el l-am evacuat cu ordonanta presedintiala ca era f violent,etc si in plus la interogatoriu a recunoscut tot totusi stau cu teama pana se va da o hotarare definitiva si irevocabila oricum va multumesc mult pt ajutor si incurajare sper din tot sufletul sa aveti dreptate sa ma lase in pace cu copii
din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu i s-a dat pana acum mai multe termene de amanare acum s-a zis pt depunere de inscrisuri?oare cat va dura acest proces?un an?
doreste parte din casa adica jumatate cu toate ca a recunoscut ca este cumparat cu banii exclusiv ai bunicii mele.pe scurt bunica a vandut un alt imobil; si mi-a dat mie banii apoi eu mi-am luat un imobil cu acesti bani.el la interogatoriu a recunoscut ca aceasta casa a fost cumparata pe banii bunicii mele mentionez ca eu am ramas si cu doi copii
afima ca el nu are unde sta si cere instantei sa imparrtim casa pe jumatate
cat poate sa dureze un partaj?am o casa obtinuta din bani de la bunica mea
lucru recunoscut si de ,,fostul,, la ce pot sa ma astept din partea instantei?:((