avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cat poate dura un proces pt stabilirea pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cat poate dura un proces pt stabilirea pensiei de intretinere

din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu i s-a dat pana acum mai multe termene de amanare acum s-a zis pt depunere de inscrisuri?oare cat va dura acest proces?un an?
Cel mai recent răspuns: mykynem , utilizator 21:00, 8 Iunie 2012
In mod normal ar trebui sa mai fie un singur termen de judecata, cu conditia ca la acesta sa se depuna toate inscrisurile solicitate/ necesare solutionarii cauzei.

Daca doriti sa nu se mai amane faceti si dvs demersuri pt depunerea acestor acte. Probabil ca este vorba despre adeverinta de salariu de la locul de munca al parintelui obligat la plata pensiei de intretinere.
Buna seara
In mod normal nu ar trebui sa dureze prea mult , doar daca nu sunt probleme in ceea ce priveste identificarea locului de munca al paratului sau daca instanta nu are suficiente date pentru stabilirirea pensiei alimentare ( veniturile salariale, etc).
Oricum copilul isi va primi drepturile din urma indiferent cat dureaza procesul.
el este pensionar pe caz de boala deci o comunicare din partea casei de pensii ar rezolva tot nu stiu ce se intampla pote nu au trimis nu stiu dar copilul are atatea nevoi si imi este f greu stiti ca din clasa XIa nu li se mai dau nici carti nimic a trebuit sa-i cumpar tot
Parerea mea este sa mergeti impreuna cu copilul ( am inteles ca el a introdus actiunea privind stabilirea pensiei de intretinere) la arhiva judecatoriei si solicitati sa studiati dosarul , poate din cuprinsul acestuia reusiti sa va clarificati motivele pentru care se amana si la primul termen sa urgentati solutionarea dosarului.
MULTUMESC MULT PT AJUTOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru cerere pensie întreținere copil major Carmen Lazar Carmen Lazar Bună ziua ! Copilul meu, major fiind, a depus cerere la tribunal pentru continuarea plății pensiei de întreținere de către tatăl lui.Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major pitigoiovidiuanton pitigoiovidiuanton Sunt un tata a trei copii. Unul major, provenit dintr-o casatorie anterioara,elev la un liceu privat la care mama lui plateste circa 5000 euro pe an. In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua, am o nelamurire privind pensia alimentara stabilita pentru fiul meu . Peste 1 luna acesta implineste 18 ani , dar este elev in clasa a XI-a la un ... (vezi toată discuția)