avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate crisutoma

Activitate crisutoma

Răspuns la discuția contrat detinator brevet turism
Va multumesc mult pentru raspuns, este cumva acceptat si contractul de colaborare?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Ce tip de contract de munca accepta ministerul turismului pentru obtinerea licentei, pentru detinatorul de brevet. Mentionez ca persoana care va avea brevet in firma mea este deja angajata in alta firma pe un post de agent turism (nu are brevetul dat si acolo) si nu doreste sa renunte la contractul cu acea firma. Contract de munca pe perioada nedeterminata cu program full time. In cazul acesta ce tip de contract pot sa ii fac eu, dar care sa fie acceptat si de Ministerul Turismului. Partime? Contract de colaborare?

Va multumesc pentru suport
Cu stima
Cristina Toma
Răspuns la discuția tichete de masa stampilate
Va multumesc pt raspunsuri. Ma voi duce la ITM maine si va anunt daca rezolv sau nu ceva.
Răspuns la discuția tichete de masa stampilate
Multumesc pt raspuns! Dar intrebarea mea era alta. Firma de la care sunt tichetele de masa este Tichet Plus sunt tichete acceptate de toate unitatile de alimentatie sau aproape toate, numai ca managementul supermarketului la care lucrez a decis sa puna stampila proprie pe tichete pentru ca angajatii sa cumpere numai din acest supermarketul. E legala o astfel de constrangere??

Ca sa nu mai mentionez ca astazi am primit 21 de tichete de 7.41 ron si unu de 7.15 sub pretextul ca "trebuie sa le distribuim si pe astea ce sa facem noi cu ele".
Buna ziua!

Am o mare nelamurire: firma la care lucrez are ca activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare ofera bonuri de masa. Angajatii isi primesc tichetele de masa stampilate pe verso cu stampila firmei, pentru a nu putea fii folosite decat in cadrul magazinelor proprii. Este legal acest lucru??