avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contrat detinator brevet turism
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contrat detinator brevet turism

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Ce tip de contract de munca accepta ministerul turismului pentru obtinerea licentei, pentru detinatorul de brevet. Mentionez ca persoana care va avea brevet in firma mea este deja angajata in alta firma pe un post de agent turism (nu are brevetul dat si acolo) si nu doreste sa renunte la contractul cu acea firma. Contract de munca pe perioada nedeterminata cu program full time. In cazul acesta ce tip de contract pot sa ii fac eu, dar care sa fie acceptat si de Ministerul Turismului. Partime? Contract de colaborare?

Va multumesc pentru suport
Cu stima
Cristina Toma
Cel mai recent răspuns: vr_elna , utilizator 20:37, 27 Iulie 2009
Puteti sa-i faceti un contract individual de munca cu timp partial pe durata nedeterminata.
Va multumesc mult pentru raspuns, este cumva acceptat si contractul de colaborare?

Buna ziua,

1.Se poate sa lucrez la o alta firma ca agent turism, sa imi continui activitatea si contractul cu ei si in acelsi timp sa imi dau brevetul altei firmei ?

2. Brevetul se poate folosi la mai multe agentii de turism ?

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet manager turism - angajat ore lucratoare GabrielaMZ GabrielaMZ Buna ziua, Sunt angajat full time (8h lucratoare/ 5 zile pe saptamana) intr-o companie dar in paralel imi voi ajuta prietenul in deshiderea unei agentii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism irinacer irinacer Buna ziua ! As vrea sa imi deschid o agentie de turism si am cateva nelamuriri: 1. daca eu sunt asociat unic la firma si am si brevetul de turism, cum pot ... (vezi toată discuția)