Vecinii mei platesc 10 Ron pt curatenie indiferent de pers sau mp si stau acolo...si eu sant tot cu aceeasi suma trecuta...asta nu m-i se pare normal pt ca nu este nimeni care sa fca mizerie...cum ar trebui calculat legal?
mersi pt raspuns...mai am o intrebare..am fost scoasa de la salubritate dar trebuie sa platesc curatenia pe scara si administratorul...trebuie platite in perioada cand nu locuim in ap?
Va multumesc pt raspunsul rapid...ce mai pot sa fac daca din suma de 380 ron am achitat deja 200 integral?apropo administratorul zice ca sant nevoita sa platesc pt ca la sedinta locatarii au fost de acord ca toate acestea sa se plateasca...
Buna
Am si eu o intrebare...
Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ok...Problema mea este ca trebuie sa platim si curatenia de pe scara si salubritatea desi nu am stat niciodata in acest ap.Mentionez ca locuim tot pe str aceea la un alt bloc unde platim toate cheluielile...e ok sa platesc salubritatea de 2 ori?:(
mersi mult pt raspuns...si catre turism nu trebuie sa trimiti niciun formular pt clasificare?ceva de genul acesta am mai inteles...ar fi super sa fie asa usor...
buna ziua...am si eu o dilema si nu stiu cum sa fac...intr-o localitate din Cluj ,am o casa moderna cu etaj unde partea de sus,avand intrare separata are 3 camere cu balcon si 3 bai..as dori sa pot sa le inchiriez dar nu stiu ce demersuri sa fac...acum 2 ani am vrut sa deschid o pensiune si m-a blocat acordul vecinului care vroia 5000 de eur pt o semnatura..acum am inteles ca sau mai diminuat cerintele si as dori sa ma sfatuiti daca stiti ce demersuri sa fac..va multumesc anticipat pt raspuns si timpul acordat!