avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Bonaparte33

Activitate Bonaparte33

Răspuns la discuția Executare silita
Cum ar ce anume? Alte imprumuturi nu prea pot sa mai fac. In cel mai rau caz pot vinde apartamentul fiului meu...
Răspuns la discuția Executare silita
Problema este ca mai multe rate, si insumeaza cam 1000 de RON si mai am si alte cheltuieli. De curand m-am angajat.
Am salariu care vine prin banca, ( 1800 ) il opresc pe acela cu totul desi am si alta rate?
Am un apartament cu 2 camere, se poate scoate la licitatie pentru suma asta? Alte bunuri nu prea ar fi, decat cele de uz casnic.

Citisem undeva ca nu pot opri decat 30% din venituri.

Banca a spus ca in termen de 30 de zile se va trece la executarea silita. Am incercat o renegociere cu credit ipotecar, dar nu raman decat cu 100 RON in plus lunar, si pentru ipoteca nu se merita.
Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit.
Banca la care am cea mai mare suma imprumutara aproximativ 30.000RON m-a amenintat cu executarea silita in termnet de 30 de zile pentru o datorie de 2.370RON. Nu am cum sa achit aceasta suma am un venit de 1800 RON iar ratele facute s-au datorat unor probleme ce au venit in serie...
La ce sa ma astept de la aceasta executare silita?...
Buna ziua as dori sa inchei un contract de asociatiune. Suntem 3 persoane fizice si dorim sa incheiem un contract in dorirea realizari unei afaceri, am scris contractul afacerea noastra nu presupune taxe si impozite (o afacere online) de asemenea in contract am specificat contributia ficaruia sa fie egala dar nu am specificat o suma exacta. Am dori un sfat daca ar trebui sa legalizam acest document la un notar sau nu, avand in vedere ca dorim siguranta maxima in caz ca am avea un proces intre noi.