avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract asociatiune persoane fizice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract asociatiune persoane fizice

Buna ziua as dori sa inchei un contract de asociatiune. Suntem 3 persoane fizice si dorim sa incheiem un contract in dorirea realizari unei afaceri, am scris contractul afacerea noastra nu presupune taxe si impozite (o afacere online) de asemenea in contract am specificat contributia ficaruia sa fie egala dar nu am specificat o suma exacta. Am dori un sfat daca ar trebui sa legalizam acest document la un notar sau nu, avand in vedere ca dorim siguranta maxima in caz ca am avea un proces intre noi.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
Bonaparte33, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:06, 10 Iunie 2012
Avand in vedere ca prevederile art. 1950 Cod civil prevad ca acest tip de contract se probeaza numai prin inscris, este recomandabil sa fie autentificat de notarul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl teisoara teisoara buna ziua as dori va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: -trebuie sa infiintez un srl pt.un proiect cu fonduri europene in mediu ... (vezi toată discuția)
Care este forma actului prevazut de lege pentru inscrierea in ... Antik Antik Care este forma actului prevazut de lege pentru inscrierea in cartea funciara /notarea unui contract de inchiriere ? Se poate nota si contractul incheiat ... (vezi toată discuția)
Pot face contract in participatiune ContSters205308 ContSters205308 o societate (srl) poate incheia un contract in participatiune pe o anumita prestare ( o gard de ridicat , o sala de decorat, ....) cu o persoana fizica ... (vezi toată discuția)