avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

buna ziua
as dori va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:

-trebuie sa infiintez un srl pt.un proiect cu fonduri europene in mediu rural.cum se procedeaza in cazul in care fac un contract de comodat pe adresa parintilor mei ,mai intai inchei contractul si apoi merg la firma care se ocupa cu infiintarea srl -ului,unde trebuie sa inregistrez acest contract si cum se procedeaza in cazul contabilului ,daca este muasai sa il am inca de la infiintarea srl-ului avand in vedere ce 6-9 luni nu am activitate va terbui sa il platesc ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:56, 4 Aprilie 2011
Contractul de comodat va trebuie pentru a putea face dovada sediului...dar ar fi bine sa va faceti rezervarea de nume mai intaI la ONRC pentru a-l face ca la carte ;)
multumesc,inteleg ca trebuie sa contacte4z firma de infiintari srl in vederea rezervarii numelui si apoi sa aduc si contractul?Exista un contract tip de comodat sau va fi o defclaratie din partea proprietarului?Va trebui legalizata?
dovada privind disponibilitatea firmei si rezervarea o puteti solicita si dvs. Se intocmeste contract de comodat si nu trebuie obligatoriu legalizat.
Daca ati apelat la un avocat pentru infiintarea SRL-ul, acesta va face si contractul de comodat urmand ca dvs sa-l primiti pentru a-l semna. Contractul de comodat pentru sediul social se inregistreaza la Administratia Financiara. Nu este nevoie sa-l autentificat/atestati, este valabil ca inscris sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl angcris angcris Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)