Buna, as avea nevoie de sfaturile voastre intr-o problema destul de delicata.
pe scurt , sunt angajata pe o perioada determinata , lucrez pe un proiect european, insa de 2 luni nu se platesc salariile, firma motivand ca are poprire pe conturi si ca nu are de unde sa ne plateasca, am solicitat o sedinta pt ca nu ne este nimic comunicat,raspusul ar fi "nu stiu", as vrea sa stiu in cazul unei imposibilitati de plata a angajatorului daca putem cere pe langa plata salariului si salarii compensatorii, sau ce alta actiune putem intreprinde in acest sens din punct de vedere legal.
Va multumesc.
Buna ziua as dorii sa stiu daca acest art a fost abrogat deoarece ma intereseaza in vederea obtinerii salariului compensatoriu in urma disponibilizarii mele.Va rog sa-mi dati un raspuns pentru a stii ce cai pot urma in continuoare.Va multumesc.
Buna ziua ,incepand cu data de 05.06.2012 ma aflu in preaviz ca urmare a inchiderii punctului de lucru,as dorii sa aflu daca potrivit regulamentului intern al societatii si contractului colectiv de munca as beneficia de salarii compensatorii.Va multumesc.