avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art76 al 1 contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art76 al 1 contractul colectiv de munca

Buna ziua as dorii sa stiu daca acest art a fost abrogat deoarece ma intereseaza in vederea obtinerii salariului compensatoriu in urma disponibilizarii mele.Va rog sa-mi dati un raspuns pentru a stii ce cai pot urma in continuoare.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 5 Iulie 2012
Daca este vorba despre CCMN, atunci acest articol nu mai este in vigoare ... de la 01.01.2011 nu mai exista CCMN.

Salarii compensatorii se pot obtine numai daca acordarea lor este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu cici_ka cici_ka Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca la incetarea contractului individual de munca din motive ce nu ţin de persoana salariatului, acesta mai beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)
Preaviz cristicarnisca cristicarnisca Buna ziua . As dori sa atiu daca am dreptul la cel putin un salariu compensator in cazul in care se desface contractul individual de munca din motive ce ... (vezi toată discuția)