avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Buna ziua . As dori sa atiu daca am dreptul la cel putin un salariu compensator in cazul in care se desface contractul individual de munca din motive ce nutin de persoana angajatului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 27 Ianuarie 2012
Beneficiati de salarii compensatorii in cazul concedierii care nu tin de persoana dvs numai daca acordarea acestora este prevazuta in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ....in art.78 din acest CCMN se prevedea asa ceva.
Si care este acest ccm aplicabil, pt. ca in contractul pe care l-am semnat cu angajatorul, la rubrica ce face referire carui ccm se supune contractul individual de munca ,nu este specificat nimic.
Va multumesc.
Se poate afla un CCM aplicabil angajatorului dvs , dupa obiectul principal de activitate al acestuia - codul CAEN -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca nebunatica_id nebunatica_id Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu \\"Contractul colectiv de munca\\" articolul 78 aliniatul 1. ??? Din cate mi s-a spus, nu ar mai fi valabil. ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)