avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca

Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu "Contractul colectiv de munca" articolul 78 aliniatul 1. ??? Din cate mi s-a spus, nu ar mai fi valabil. Cine ma poate sfatui ce este de facut, in cazul in care angajatorul nu vrea sa-mi de-a nici o compensatie. Incetarea contractului individual de munca, a avut loc din motive ce nu tin de persoana mea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: nebunatica_id , utilizator 00:16, 29 Ianuarie 2013
1. De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN .. astfel, ceea ce este postat in continuare pe Internet nu are nicio valabilitate privind CCMN

2. Aveti dreptul la salarii compensatorii numai daca asa ceva este prevazut in c.i.m., in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.
In lipsa unor astfel de prevederi , anagajtorul nu are obligatia de a acorda salarii compensatorii.

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatii in cazul concedierii colective Claudiu Tecu Claudiu Tecu Buna ziua, Daca angajatorul a demarat procedura de concediere colectiva si nu exista un contract colectiv de munca, salariatii au dreptul la salariu ... (vezi toată discuția)
Compensatie 15% din brut toy_story toy_story Buna ziua, Care este perioada de timp pana la care se poate cere compensatia de 15% din brut pentru mamicile aflate in concediu maternal? Trebuie facuta ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)