buna ziua
am si eu o intrebare;sunt in concediul medical dupa o operatie de tumora renala dreapta,codul cm este 14 de neoplazie si sunt platita 100%;daca am salariul pe cartea de munca1235lei,contabilul firmei spune ca trebuie sa iau cat ia ceilalti angajati adica 889lei.este bine cum spune contabilul sau eu ar trebui sa iau mai mult?
va multumesc
buna ziua
sunt operata din 23 04 2012 de tumora renala dreapta prin extirpare de rinichi si uretra dreapta,fiind incadrata la concediul medical la codul 14 de neoplazie,vreau sa va intreb de cate zile de cm pot beneficia si daca as putea sa ma pensionez tinand cont ca acum 3 ani am fost operata si de histerectomie totala?
am cumparat in 1995 un teren,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie,am schimbat si nr postal(din39 in 39b)platesc impozit la sect 5,toate utilitatile sunt pe numele nostru pe aceasta adresa.Dar eu ca act al casei am actul de vanzare cumparare el terenului,autorizatia de constructie si schimbarea nr postal .trebuie sa obtin un act pe casa sau cele enumerate mai sus sunt de ajuns?
multumesc