avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... contract casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

contract casa

am cumparat in 1995 un teren,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie,am schimbat si nr postal(din39 in 39b)platesc impozit la sect 5,toate utilitatile sunt pe numele nostru pe aceasta adresa.Dar eu ca act al casei am actul de vanzare cumparare el terenului,autorizatia de constructie si schimbarea nr postal .trebuie sa obtin un act pe casa sau cele enumerate mai sus sunt de ajuns?
multumesc
Cel mai recent răspuns: vali67 , utilizator 20:27, 12 Iunie 2012
Cand ati finalizat constructia trebuia sa incheiati un proces verbal cu constructorul, ocazie la care ar fi fost prezent si un reprezentant al primariei. Documentul de receptie se semneaza de catre constructor, beneficiar si primarie, apoi , impreuna cu documentatia cadastrala , se intabuleaza in cartea funciara. Procesul verbal inregistrat in cartea funciara reprezinta "actul casei", impreuna cu incheierea de intabulare si fisa bunului imobil (documentatia cadastrala)
si acum ce ma sfatuiti sa fac pt ca receptia o am facuta?
multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)
Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa pe teren concesionat laurentiubogdan laurentiubogdan Daca vreau sa cumpar o casa construita de proprietar pe teren concesionat de primarie, ce fel de document cadastral trebuie sa prezinte vanzatorul? Presupun ... (vezi toată discuția)