avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare casa pe teren concesionat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare casa pe teren concesionat

Daca vreau sa cumpar o casa construita de proprietar pe teren concesionat de primarie, ce fel de document cadastral trebuie sa prezinte vanzatorul?
Presupun ca nu are dosar cadastral pentru teren, care nu-i apartine. Cadastrul ar trebui facut de primarie, nu de vanzator.
Cadastrul pentru constructie si cel pentru teren sunt doua probleme separate?
Cum se intabuleaza o asemenea casa?
Se poate face act notarial de cumparare si cum anume?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
laurentiubogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 14:39, 31 Mai 2012
Pentru teren documentaţia cadastrală este avizată şi cartea funciară deschisă pentru UAT-lui de care aparţine terenul, pentru construcţii se crează cartea funciară separată pe numele proprietarului în baza autorizaţiei de construire şi a procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor ,conform prevederilor art. 95, al.1 şi 2 din ordinul nr. 633/2006 modif. şi completat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita pe teren concesionat de la primarie irisargan irisargan Poate fi intabulata o casa construita pe teren concesionat de la Primarie ? Daca da ,care sunt demersurile , pasi pt intabulare a casei ? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract casa vali67 vali67 am cumparat in 1995 un teren,pe care am construit o casa cu autorizatie de constructie,am schimbat si nr postal(din39 in 39b)platesc impozit la sect 5,toate ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine cf pentru un apartament dintr-un imobil nou fara autorizatie de construire? PaulD91 PaulD91 Doresc sa cumpar un apartament intr-o zona centrala a unui oras. Constructia este 95% finalizata. Apartamentele inca nu au CF, dar constructorul spune ca ... (vezi toată discuția)