avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare casa construita pe teren concesionat de la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare casa construita pe teren concesionat de la Primarie

Poate fi intabulata o casa construita pe teren concesionat de la Primarie ? Daca da ,care sunt demersurile , pasi pt intabulare a casei ?
Multumesc
Trebuie să aveți contract de concesiune asupra terenului . Apoi, să vedeți dacă terenul are carte funciară, Aceasta va fi prima întabulare a UAT ca titular cu documentația cadastrală care se va face, iar apoi se va înscrie dreptul de concesiune al d-voastră și se va poziționa casa , pt. înscriere , în urma altei doc. cadastrale. a construcției.
Terenul trebuie sa aiba intabulare (Nr.cadastral) altfel nu s-ar fi putut face in forma autentica contractul de concesionare.
Comandati documentatia topo-cadastrala a cladirii.
Documente pt. intabularea cladirii: Act concesiune + Extras CF pentru teren concesionat + Certificat Urbanism + Autorizatie construire + P-V Receptie finala a cladirii + Documentatie cadastrala.
Multumesc mult ! Sa aveti o zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)