avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calculare concediul medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calculare concediul medical

buna ziua
am si eu o intrebare;sunt in concediul medical dupa o operatie de tumora renala dreapta,codul cm este 14 de neoplazie si sunt platita 100%;daca am salariul pe cartea de munca1235lei,contabilul firmei spune ca trebuie sa iau cat ia ceilalti angajati adica 889lei.este bine cum spune contabilul sau eu ar trebui sa iau mai mult?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: vali67 , utilizator 13:39, 30 Iunie 2012
Daca baza de calcul ar fi 1235 lei, salariul net este de 903 lei. Probabil ca 889 lei este netul la concediul medical. Presupun ca baza de calcul (ultimele 6 luni) a fost mai mica de 1235 lei.
multumesc pt raspuns
pana la 1 iunie salariul a fost de 1155lei,deci este bine cat mi sa calculat adica 889lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si pensie de invaliditate vali67 vali67 buna ziua sunt operata din 23 04 2012 de tumora renala dreapta prin extirpare de rinichi si uretra dreapta,fiind incadrata la concediul medical la codul 14 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - calcul andreiszabou andreiszabou As dori si eu sa stiu va rog cum se calculeaza concediul medical . Am salarul pe contractul de munca 1200 Brut , iar concediu medical iau 100 %. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical taky_mika taky_mika buna ziua cine poate sa-mi raspunda la o intrebare sau sa ma lamureasca intr-o problema.am avut concediu medical 3 zile .din 12 -14 august adica pana ieri.azi ... (vezi toată discuția)