avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate lumi_madre

Activitate lumi_madre

Am un concubin cu care traiesc de cativa ani ,locuieste la mine dar,nu i-am facut mutatie ,deoarece nu am avut incredere in el . De un an de zile o duc tare rau cu el din cauza betiei lui,abia acum mi-am dat seama ca este alcoolic,de la bautura pornesc certurile ,starile lui de "nebunie" ,injuraturi imbranceli,obiecte casnice trantite ,tipete ...mentionez ca tot ce se afla in casa este al meu ca si casa ,el nu a contribuit decat cu varuitul anual Nu mai suport ,i-am spus-o de multe ori ,sa plece ! Mia zis ca pleaca ,dar de plecat nu pleaca ! Mi-e jena ptr el sa-l iau de guler sa-l dau afara dar nici eu nu mai suport sa stau cu frica in san ! Ce pot sa fac ,sa plece?
Răspuns la discuția separare de proprietate
as vrea sa stiu daca mai e in vigoare parasirea de domiciliu raportata la politie,doi divortati in aceeasi casa unul pleaca la concubina si totusi vine cand vrea in locuinta si deranjeaza,multumesc! proprietatea este a amandurora.
Răspuns la discuția concubinaj
MULTUMESC MULT PTR INCURAJARI SI SFATURI!
Discuție concubinaj
Buna ziua! Am o problema cu concubinul meu care s-a apucat de baut si imi face scandal,sta la mine in casa mea proprie,eu nu am servici ,el are,pe mine ma mai ajuta si copii care stau in strainatate,deci el cand a venit la mine acum 5 ani nu a adus nimic ,acum nu pot sau mai bine zis nu stiu cum sa scap de el ca nu vrea sa plece,scandaluri cam in fiecare zi,nu i-am facut nici mutatie,deci dupa parerea mea neavand nici un drept as putea sa scap de el dar...nu pot sa-l iau de mana sa-l dau afara ,mi-e jena , frica,nu stiu cum ar reactiona ca eu sunt singura si as vrea sa stiu cum pot legal s-o fac! Multumesc anticipat!