avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinaj

Buna ziua! Am o problema cu concubinul meu care s-a apucat de baut si imi face scandal,sta la mine in casa mea proprie,eu nu am servici ,el are,pe mine ma mai ajuta si copii care stau in strainatate,deci el cand a venit la mine acum 5 ani nu a adus nimic ,acum nu pot sau mai bine zis nu stiu cum sa scap de el ca nu vrea sa plece,scandaluri cam in fiecare zi,nu i-am facut nici mutatie,deci dupa parerea mea neavand nici un drept as putea sa scap de el dar...nu pot sa-l iau de mana sa-l dau afara ,mi-e jena , frica,nu stiu cum ar reactiona ca eu sunt singura si as vrea sa stiu cum pot legal s-o fac! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lumi_madre , utilizator 19:28, 18 Iunie 2012
Chemati politia si va vor ajuta sa il evacuati.
la urmatorul scandal sunati la politie si va primi o amenda si spuneti politistilor ca vreti sa il evacuati si ca nu are mutatie la dvs ..e mai usor asa..curaj doamna ...va luati inima in dinti si il dati afara daca nu faceti asta nu veti scapa niciodata de lepra ...mie mi-a luat 4 ani ca sa -l dau afara pe tatal meu care era scandalagiu de meserie asa ca va inteleg dar daca nu aveti curaj cu el muriti de gat
MULTUMESC MULT PTR INCURAJARI SI SFATURI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea silita a unuia din parinti Razvan_Paraschiv Razvan_Paraschiv Buna seara. E Vinerea Mare si mi-e si mie greu sa cred ca va scriu urmatoarele: Tatal meu este un alcoolic incurabil si deseori devine agresiv cand bea. De ... (vezi toată discuția)
Evacuare dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna ziua as dori si eu un ajutor si un sfat ce demersuri trebuie sa fac pentru e evacua o persoana din casa mentionez ca persoana este recalcitranta vb ... (vezi toată discuția)
Discutii diverse dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna ziua nu stiu daca acest site este potrivit pentru a primi raspunsul . am un frate care bea tot timpul provocand scandal zi si noapte vecinii din respect ... (vezi toată discuția)