Buna ziua! Am o problema cu concubinul meu care s-a apucat de baut si imi face scandal,sta la mine in casa mea proprie,eu nu am servici ,el are,pe mine ma mai ajuta si copii care stau in strainatate,deci el cand a venit la mine acum 5 ani nu a adus nimic ,acum nu pot sau mai bine zis nu stiu cum sa scap de el ca nu vrea sa plece,scandaluri cam in fiecare zi,nu i-am facut nici mutatie,deci dupa parerea mea neavand nici un drept as putea sa scap de el dar...nu pot sa-l iau de mana sa-l dau afara ,mi-e jena , frica,nu stiu cum ar reactiona ca eu sunt singura si as vrea sa stiu cum pot legal s-o fac! Multumesc anticipat!
la urmatorul scandal sunati la politie si va primi o amenda si spuneti politistilor ca vreti sa il evacuati si ca nu are mutatie la dvs ..e mai usor asa..curaj doamna ...va luati inima in dinti si il dati afara daca nu faceti asta nu veti scapa niciodata de lepra ...mie mi-a luat 4 ani ca sa -l dau afara pe tatal meu care era scandalagiu de meserie asa ca va inteleg dar daca nu aveti curaj cu el muriti de gat
Evacuare
dezdemona_dezy
buna ziua as dori si eu un ajutor si un sfat ce demersuri trebuie sa fac pentru e evacua o persoana din casa mentionez ca persoana este recalcitranta vb ... (vezi toată discuția)