buna ziua nu stiu daca acest site este potrivit pentru a primi raspunsul . am un frate care bea tot timpul provocand scandal zi si noapte vecinii din respect pentru parinti suporta scandalurile care le provoaca tipa ,injura si sare la parinti la bataie .parintii sunt in varsta nu au putere si nici nu il reclama la politie intrucat ,politia cand vine imediat dau amenda si tot parintii ajung sa plateasca amenzile el neavand servici dar de baut bea zilnic problema este; poate fi internat intr-un spital sau dat afara din casa intrucat parintii sunt proprietari si nu mai stiu ce sa mai faca cu fiul lor au fost cazuri cand la betie copiii si-au omorat parintii si nu as vrea sa se ajunga la asa ceva dar nu este exclus acest lucru cu acest individ ce ma sfatuiti . multumesc pentru ajutor . semnat 2 pensionari suparati
Pai, nu mai chemati politia, cand e beat si face scandaluri. Chemati salvarea si il vor duce la dezalcoolizare. Parintii mai pot face o actiune in instanta, de evacuare. Ei sunt proprietarii, deci ei pot dispune, pe cine tolereaza in spatiu , sau nu.