buna ziua as dori si eu un ajutor si un sfat ce demersuri trebuie sa fac pentru e evacua o persoana din casa mentionez ca persoana este recalcitranta vb neprincipial cu mama lui nu munceste bea am chemat de nenumarate ori organele de politie si este doar sanctional contraventional scandaluri sunt zilnice chiar aseara a facut scandal si azi a batuto pe mama lui era plina de sange si de frica fiului care a batuto nu a chemat politia ce se poate face in acest caz o ameninta ca ii da in cap cu lopata si ca o baga in pamant asa cum la bagat si pe tatal sau asta fiind vorbele fiului persoana este in varsta proprietara imibilului si sta inchisa in camera de frica fiului dati-mi un sfat urgent pentru a putea veni in ajutorul acestei femei de 75 ani bolnava de inima cu o pensie de urmas care il intretine si pe fiul recalcitrant mentoinez ca a fost dat in judecata pentru comportamnet violent dar ..probabil ca si-a luat vreun anjgajament ...... nu stiu ce sa zic va multumesc pentru raspuns
Atata timp cat mama sa nu depune plangere in acest sens nu se poate face nimic.
Daca imobilul in care locuiesc acestia este proprietatea dv atunci puteti face o actiune in evacuare pe calea ordonantei presedintiale.
imi cer scuze ca revin cu intrebare imobilul este proprietatea personei pensionare care locuieste cu fiul recalcitrant de frica lui nu il evacueaza o amnetinta mereu acuum 2 ore a batuto fiul ei si iam zis sa cheme politia si a zis ca daca cheama vreun vecin sau nepotul politia ea se arunca de la balcon chiar nu exista nimic de facut trebuie sa asteptam o nenorocire ca se sa ia masuri?
sa va dea o procura judiciara prin care sa o reprezentati in instanta pt o actiune in evacuare. altceva nu poate face daca nici macar plangere la politie mpotriva fiului dansei nu vrea sa depuna.
Fiu scandalagiu
flori2009
Buna seara! As vrea sa stiu daca exista vreo cale, de preferinta judecatoreasca, prin care parintii pensionari sa poata obliga fiul in varsta de 37 ani, sa ... (vezi toată discuția)