avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiu scandalagiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiu scandalagiu

Buna seara! As vrea sa stiu daca exista vreo cale, de preferinta judecatoreasca, prin care parintii pensionari sa poata obliga fiul in varsta de 37 ani, sa contribuie la cheltuielile casei si cheltuielile aferente alimentelor, in conditiile in care acest fiu nu vrea sa lucreze, bea foarte mult, le face scandal parintilor, pretinde bani. Reclamatii la politie au fost facute, s-au aplicat amenzi dar atat. Mama bolnava cardiaca plus un mic accident vascular cerebral, nu mai suporta situatia, in momentul de fata fiind internata la urgenta, la un pas de infarct, in urma unui scandal provocat de fiu. Va multumesc
Continuati cu formularea unor plangeri penae sau incercati evacuarea fiului din imobilul respectiv,alte solutii nu exista.
Am sa incerc cu o plangere penala, aveti dreptate! Dar referitor la evacuarea lui din imobil, care ar fi calea de urmat? Va multumesc mult
Cererea de evacuare se depune in instanta.
Pana la obtinerea unei hotarari de evacuare a toleratului, puteti cere tot in instanta un ordin de restrictie si protectie cf legii 25/2012 care modifica si completeaza legea nr. 217/2003, cereti ca masura de protectie evacuarea ( ca sa nu stati in casa cu el pana la finalul procesului de evacuare). In aceasta actiune e important de dovedit ca e agresiv, bea, va temeti de el..
Mii de multumiri pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare persoana din spatiu bibacj bibacj Evacuare persoana din spatiu Vecina locuieste in apartamentul proprietate personala impreuna cu un barbat de 2 ani. El a devenit violent verbal, a inceput ... (vezi toată discuția)
Fiul meu are 30 de ani, loc de munca dar nu doreste sa contribuie la plata facturilor la utilitati Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Fiul meu, in varsta de 30 de ani, angajat de 2 ani, locuieste in apartamentul proprietate personala dar refuza ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un copil major Dodo74 Dodo74 Buna ziua, va scriu in numele unei vecine care nu stie sa utilizeze un forum. Incerc sa fiu scurt dar in acelasi timp sa creez peisajul cat mai concludent, ... (vezi toată discuția)