avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... separare de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

separare de proprietate

buna ziua as dori sa ma ajutati intro problema.in jud tulcea exista o proprietate cu teren intravilan si o casa cu 3 camere,exista 2 proprietatri iar unul dintre ei doreste sa vanda partea ce ar trebui facut mai exact sau de ce acte ar fi nevoie pentru a putea vinde partea jumatate din proprietate daca celalat proprietar nu doreste sa vanda . va multumesc
Cel mai recent răspuns: lumi_madre , utilizator 08:04, 30 Iulie 2012
Aveti cadastru , intabulare? Proprietatea este mostenire ?! Daca da se poate vinde cota ideala. Sau cel care nu doreste sa vanda sa faca partaj si sa I plateasca sulta celui care doreste sa vanda, ramanand cu toata proprietate. Nimeni nu este obligat sa ramana in indiviziune.
as vrea sa stiu daca mai e in vigoare parasirea de domiciliu raportata la politie,doi divortati in aceeasi casa unul pleaca la concubina si totusi vine cand vrea in locuinta si deranjeaza,multumesc! proprietatea este a amandurora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune in concubinaj Nicu53 Nicu53 Buna ziua , am un apartament cumparat im timp ce eram in concubinaj,fiind casatorit,in care am trait cu concubbina pana acum o luna. Precizez actul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare,mostenire,ajutor cristache paula cristache paula buna seara vo rog mult mai dati-mi si mie niste lamuriri mama mea in urma succesiunii dupa bunicul meu detine1/2 casa si 25 arii teren extravilan,cealalta ... (vezi toată discuția)