Buna seara,
Cu ce mijloace de transport as putea sa ajung din Gara de Nord Bucuresti la ANRP Calea Floreasca nr.202?Care este statia de coborare din mijloacele de transport in comun?
Va multumesc!
Solutie:Admite recursul, modifica sentinta, admite in parte contestatia la executare, anuleaza somatia executorului cu o suma de bani, irevocabila.
Executarea silita poate continua ?
Sentinta este irevocabila fara a putea fi atacata daca nu este definitiva?
Termen de atac in cazul in care eu trebuie sa scot aceasta sentinta, ea nefiind comunicata partilor.Temei juridic.
Multumesc!
In 2010 am primit decizia galbena de la ANRP prin care se decide emiterea titlului de valori pentru o suma de despagubire pe Legea 10/2001.S-a amanat pentru 2 ani, apoi pana in 15 septembrie 2012, iar apoi pana in 15 mai 2013.
Pot sa deschid actiune in Instanta impotriva statului roman pentru a fi obligat sa-mi plateasca suma stabilita de evaluatorul ANRP?
Ce Instanta este competenta si daca am sanse sa castig?
Multumesc!
1. Procesul verbal cu cheltuieli de executare intocmit de BEJ (titlu executoriu) poate fi contestat ca un act emis de o autoritate publica si BEJ are calitate procesuala activa,in dosarul contestat privind acest titlu executoriu?Rog temei juridic.Va multumesc.
2.Daca s-a admis contestatia la executare si somatia de plata a fost anulata,la fel incheierea OCPI a fost si ea anulata, mai poate continua executarea silita?Rog temei juridic.
Va multumesc mult!