avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rog informatie transport in comun Bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rog informatie transport in comun Bucuresti

Buna seara,
Cu ce mijloace de transport as putea sa ajung din Gara de Nord Bucuresti la ANRP Calea Floreasca nr.202?Care este statia de coborare din mijloacele de transport in comun?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:57, 11 Noiembrie 2012
Autobuz 182 de la Gara de Nord, apoi autobuz 135 pana la statia Ancuta Baneasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pentru recuperarea drepturilor deportatilor din bulgaria Costine Costine Buna ziua! Stie cineva daca se mai depun acte pentru obtinerea despagubirilor pentru deportatii din Bulgaria sau unde as putea sa ma interesez? [quot] (vezi toată discuția)
Fond funciar albertino11111 albertino11111 am castigat proces in instanta,am hotarare judecataroasca definitiva si irevocabila si primaria nu ma pune in posesie cu teren similar cum scrie in hotarare (vezi toată discuția)
Help...as dori sa stiu valikrina valikrina Trebuie sa ajung neaparat la Curtea de Apel Bucuresti si nu stiu ce mijloc de transport sa iau din Gara de Nord. Trenul ma lasa in gara, mai departe nu stiu ce ... (vezi toată discuția)