avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fond funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fond funciar

am castigat proces in instanta,am hotarare judecataroasca definitiva si irevocabila si primaria nu ma pune in posesie cu teren similar cum scrie in hotarare
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:34, 2 August 2010
Adresati-va executorului judecatoresc.
pe linga executor faceti si o petitie la Autoritatea Nationala pentru restituirea proprietatilor la adresa:

Calea Floreasca nr. 202, sector 1, Bucuresti
Linii autobuz: 135, statie Ancuta Baneasa
Registratura / Centrala: 021-200.94.60
V-ati judecat in contradictoriu cu comisia locala de fond funciar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pentru recuperarea drepturilor deportatilor din bulgaria Costine Costine Buna ziua! Stie cineva daca se mai depun acte pentru obtinerea despagubirilor pentru deportatii din Bulgaria sau unde as putea sa ma interesez? [quot] (vezi toată discuția)
Discutii juridice==probleme privind legea 10/2001 zarzarea zarzarea va rog sa imi spuneti deaca stiti unde se afla comisia centrala pentru stabilirea despafubirilor dumnealor trebuie sa imi elibereze un document(titlul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)