avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate maria_24

Activitate maria_24

Răspuns la discuția Ajutooooooooooor!!!!!!!
Salariu de incadrare e 1300 ron ,dar realizat e mai putin deoarece a fost in co. Totdeauna sporurile se aplica la salariu de incadrare fara a se tine cont de concediu sau de salariul realizat?

Multumesc.
Am o mare nedumerire si sper ca ma veti putea scoate din "ceata".
Un angajat are in luna noiembrie 48ore lucrate ,128 ore co si 96 ore suplimentare(calculate pe 3 luni). Salariu de incradare e 1300ron si mai are un spor de 10%fidelitate si 25%spor vechime . Intrebarea mea este : cum calculez salariu brut? La ce se aplica sporurile?
Răspuns la discuția contabilitate punct de lucru
Multumesc pentru raspuns
Buna,
sunt mai noua in domeniu si am o mare problema . Sper ca ma va putea ajuta cineva.
O societate are sediul socila intr-o localitate unde isi desfasoara activitatea un singur angajat si unde se tine contabilitatea ,restul angajatilor (25)isi desfasoara activitatea in alt oras din acelasi judet.De la finante mi s-a spus ca trebuie deschis un punct de lucru pentru sediul unde isi desfasoara activitatea ceilalti angajati. Am inteles ca pentru cei 25 salariati trebuie depusa decl 100 cu privire la impozitul pe salarii in localitate respectiva. Intrebarea mea este :
1. contabilitatea se poate tine doar la sediul social?
2. pentru singurul angajat de la sediul social trebuie depusa decl 100 cu impozitul pe salariu in localitatea respectiva ?
3. tot ceea ce cuprinde decl.100 pe langa impozit pe sal. se depune in orasul in care e sediul social?
Nu stiu daca am fost destul de clara dar pot reveni cu lamuriri pentru a primi un raspuns cat mai exact.

Multumesc de ajutor.