avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate punct de lucru

Buna,
sunt mai noua in domeniu si am o mare problema . Sper ca ma va putea ajuta cineva.
O societate are sediul socila intr-o localitate unde isi desfasoara activitatea un singur angajat si unde se tine contabilitatea ,restul angajatilor (25)isi desfasoara activitatea in alt oras din acelasi judet.De la finante mi s-a spus ca trebuie deschis un punct de lucru pentru sediul unde isi desfasoara activitatea ceilalti angajati. Am inteles ca pentru cei 25 salariati trebuie depusa decl 100 cu privire la impozitul pe salarii in localitate respectiva. Intrebarea mea este :
1. contabilitatea se poate tine doar la sediul social?
2. pentru singurul angajat de la sediul social trebuie depusa decl 100 cu impozitul pe salariu in localitatea respectiva ?
3. tot ceea ce cuprinde decl.100 pe langa impozit pe sal. se depune in orasul in care e sediul social?
Nu stiu daca am fost destul de clara dar pot reveni cu lamuriri pentru a primi un raspuns cat mai exact.

Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: maria_24 , utilizator 09:51, 13 Noiembrie 2006
1. da.
2. da.
3. da.
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2006
marian.apetre, utilizator
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii punct de lucru marylero marylero Buna ziua. Societatea la care ne desfasuram activitatea are sediul social in Arad si punctul de lucru declarat in Bucuresti (decl.010 si decl.060). Ieri, in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si relevanta pe care o are la calcularea pensiei Ruxandra82 Ruxandra82 Daca declaratiile la sanatate ,CAS si somaj sunt corecte iar declaratia 100 este dusa la finante in zero in ce mod ma afecteaza asta la calculul pensiei?Va ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)