avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutooooooooooor!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutooooooooooor!!!!!!!

Am o mare nedumerire si sper ca ma veti putea scoate din "ceata".
Un angajat are in luna noiembrie 48ore lucrate ,128 ore co si 96 ore suplimentare(calculate pe 3 luni). Salariu de incradare e 1300ron si mai are un spor de 10%fidelitate si 25%spor vechime . Intrebarea mea este : cum calculez salariu brut? La ce se aplica sporurile?
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 14:22, 31 Decembrie 2006
la salariul de incadrare ( este si salariul de baza? - fara prime, sporuri sau alte adaosuri...)
sporurile se aplica la salariul de incadrare.
Salariu de incadrare e 1300 ron ,dar realizat e mai putin deoarece a fost in co. Totdeauna sporurile se aplica la salariu de incadrare fara a se tine cont de concediu sau de salariul realizat?

Multumesc.
Rectific : sporurile se aplica la salariul realizat de persoana respectiva.
dupa cate stiu nu se aplica sporuri la orele suplimentare

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare - acordate dupa termenul de 30 de zile sindicalistul sindicalistul angajatul presteaza ore suplimentare pe care angajatorul nu le compenseaza cu zile libere in termenul legal de 30 de zile. Dupa acest termen(30 zile) ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate florinrohan florinrohan La firma la mine se spune in CCM ca avem dreptul in fiecare luna in afara salariului de baza , de spor de fidelitate dupa cum urmeaza :5% pentru primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Spor la ore suplimentare dumilor dumilor Buna ziua. Este legal ca in C.I.M , la SALARIZARE, alin. 2 lit.a) SPORURI, sa scrie NU ? Este legal ca orele suplimentare sa fie platite, dar fara ... (vezi toată discuția)