avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate karynutzik

Activitate karynutzik

Răspuns la discuția Somaj
Vreau sa va spun ca ma fost la cei de la somaj si nu am putut rezolva nimic...nu vor sa-mi acorde somajul. Mi-au pus Legea educatiei nationale (Legea 1/2011) si mi-au spus ca nu pot beneficia de somaj deoarece nu am licenta luata. Insa au sunat ei pe altcineva din alt judet si cei de acolo acordau somajul absolventilor fara licenta.Mi-au spus franc in fata ca ei lucreaza dupa legea asta din 2011...Si asa am ramas si fara somaj si fara ICC.
va multumesc,cel putin pt moment.maine am sa merg din nou (dar de data acesta cu legislatia in mana,cea trimisa de d-voastra),iar daca nici in cazul acesta nu vor sa inteleaga nu-mi ramane de facut decat sa fac sesizarile de care ati spus,pt ca deja sunt zile bune de cand ma trimit de la unii la altii. am sa revin cu noutati.
o zi buna
adeverinta de la facultate cu data absolvirii cursurilor mi s-a eliberat insa cei de la somaj imi cer CERTIFICAT DE ABSOLVIRE,mai nou mi-au cerut licenta obligatoriu, insa din cate mi-ati spus dvs atatt somajul cat si indemnizatia pentrru CCC nu conditioneaza licenta luata.Si cei de la asistenta sociala imi cer pt CCC licenta obligatorie chiar dacca sunt inregiistrata in cele 60 de zile de la terminarea facultatii.Va rog frumos sa-mi spuneti exact ceea ce am de facut!
Si da facultatea am terminat-o anul acesta in iunie.Oricum eu va multumesc de sfaturile date. Asa am sa si procedez.
am uitat sa va specific ca nu am licenta data, dar din cate stiu somajul nu este conditionat de luarea licentei.
Discuție Somaj
buna seara! am si eu o intrebare! mai nou pentru a putea beneficia de somaj imi trebuie certificat de absolvire a facultatii?
va intreb pentru ca cei de la somaj nu vor sa-mi acorde somajul pana nu le aduc acest act. Problema nu ar fi numai somajul, eu fiind insarcinata in 37 de saptamani, iar nebeneficiind de somaj, evident nu am sa mai pot beneficia nici de CCC. Va rog mult sa ma ajutati!

buna seara! am si eu o intrebare! mai nou pentru a putea beneficia de somaj imi trebuie certificat de absolvire a facultatii?
va intreb pentru ca cei de la somaj nu vor sa-mi acorde somajul pana nu le aduc acest act. Problema nu ar fi numai somajul, eu fiind insarcinata in 37 de saptamani, iar nebeneficiind de somaj, evident nu am sa mai pot beneficiaa nicci de CCC. Va rog mult sa ma ajutati!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
eu nu pot sa beneficiez de CCC pentru ca cei de la facultate nu vor sa-mi elibereze adeverinta corespunzatoare pentru a putea prima data sa beneficiez de somaj....cei de la facultate imi elibereaza adeverinta cum ca nu am licenta luata nicidecum nu imi elibereaza adeverinta de care imi trebuie...in acest caz ce as putea face???
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
pai eu numai ce am iesit de pe bancile faculatatii sa zic asa si de lucrat nu am lucrat ca sa pot sa-mi reiau activitatea....dar din cate imi ziceti dvs trebuie mers la DGASPC?
si inca o intrebare daca el beneficiaza de acest stimulent poate sa lucreze in continuare?daca da in ce masura?

Ce pasi trebuie urmati pentru ca sotul meu sa beneficieze de stimulentul de insertie?