avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate madalina883

Activitate madalina883

Răspuns la discuția nulla osta
va multumesc frumos
in orice caz e posibil sa coste 150 de euro mai mult sau mai putin???
scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si certificatul de celibe?va multumesc
Discuție nulla osta
buna seara am si eu niste intrebari :
eu locuiesc in italia in roma,si asi vrea sa ma casatoresc cu concubinul meu care este si tatal copilului meu da 3 luni,ce acte si cum trebuie sa fac sa ma castoresc cu el fara sa fi e nevoie sa merg in romania,aaa uitam concubinul meu e albanez,casatorinduse cu mine e posibil k sa i se dea permesso di soggiorno pentru motive familiale???cum terbuie sa fac sa mu mai avem probleme cu faptul k el este extracomunitar.....s devina ca mine?mi-au zis ca daca imi face cineva actele in romania costa mai putin nulla osta iar eu nu stiu cum sa ii zic lui tata sa intrebe ce acte sa faca...multumesc#-o
Răspuns la discuția inregistrarea minorului in italia
in primul rand va multumesc frumos pentru raspuns!!copilul e nascut in italia la roma,va rog sa ma credeti ca cu chestiile astea birocratice nu prea le inteleg:sorry:
certificatul de nastere,tradus in romana,dar unde la ambasada trebuieste tradus?
c.i. a mea si gata asat-i tot? cer scuze inca odata dar asi vrea sa reusesc sa il fac aici sa nu fie nevoie sa plec in romania...
buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani.
anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 luni..intrebarea mea este:ce acte imi trebuie ca sa il fac cetatean roman pe copil,dat fiind faptul ca tatal sau e albanez si dupa cum bine stiti albania nu e in u.e.
a-si avea o alta intrebare,daca tatal copilului la inregistrat la ambasada albaniei ,nu imi complica treburile mie???p.s.noi nu suntem casatoriti.